Bison Vochtvreter Compact neutral 100 g.

Bison Vochtvreter Compact neutral 100 g.
Bison Vochtvreter Compact neutral 100 g.
- *Prijzen zijn inclusief btw
Vochtvreter® Compact is dé compacte en veilige oplossing voor het effectief bestrijden van condens, vocht en muffe geurtjes. Vochtvreter ® Compact combineert de betrouwbare werking (vochtopname) van Vochtvreter® met maximaal gebruiksgemak. Uitermate geschikt voor het bestrijden van vochtproblemen en het beschermen van uw waardevolle spullen tegen vochtproblemen in kleine ruimtes.

Eigenschappen: bestrijdt effectief een te hoge (relatieve) luchtvochtigheid, gel technologie: 300% absorptie – 100% lekvrij, compact en compleet – geen opvangbak nodig, veilig en hygiënisch, geschikt voor kleine en instabiele toepassingen, inclusief – makkelijk te bevestigen – hangertje, werkt 2-3 maanden, geschikt voor toepassingen van 0,5 m3 tot 10 m3.

Toepassingsgebied: door het compacte formaat is Vochtvreter® Compact uitermate geschikt voor het bestrijden van vochtproblemen/beschermen van uw waardevolle spullen tegen vochtproblemen in kleine ruimtes. Gebruik Vochtvreter® Compact in kledingkasten, verhuisdozen, koffers, caravan, boot, voorraadkast, kluis, gereedschapskist, opbergboxen, zak met tuinkussens, archief, sporttas, auto, tent, dozen, koffer, verhuisdoos, barbecue, etc. Vochtvreter® Compact is makkelijk op te hangen met het meegeleverde hangertje.