Bayer, Natria Insectenmiddel spray

flacon van 1L

Bayer, Natria Insectenmiddel spray
Bayer, Natria Insectenmiddel spray
- *Prijzen zijn inclusief btw
Natria Insectenmiddel spray
Natria Insectenmiddel spray is een kant en klaar middel tegen insecten en spint op kamerplanten, sierplanten en balkonplanten. Natria Insectenmiddel spray is een contactinsecticide en heeft geen systemische werking. De te bestrijden insecten dienen dus goed geraakt te worden.

Productkenmerken
Snel resultaat door contactwerking
Professionele formule
Toepassingsmethode
spuiten

Toepassingsadvies
Planten in siertuinen en balkon-en kamerplanten,

ter bestrijding van spintmijten (Tetranychus spp), tripsen (Thripidae spp,o.a.Frankliniella occidentalis en Thrips tabaci) en bladluizen (Aphididae). Een behandeling uitvoeren zodra aantasting wordt waargenomen. De behandeling indien nodig herhalen met een interval van 7 dagen.

Planten in siertuinen en balkon-en kamerplanten,
ter bestrijding van kaswittevlieg (Trialeurodes vaporariorum) en tabakswitte vlieg (Bemisia argentifolii). Een behandeling uitvoeren zodra aantasting wordt waargenomen. Om een goede werking te verkrijgen kan het nodig zijn de behandeling 2 keer te herhalen met een interval van 3 dagen.

Planten in siertuinen en balkon-en kamerplanten,
ter bestrijding van dopluizen (Coccidae spp), wolluizen (Pseudococcidae spp) en schildluizen (Diaspididae).

Voorzorgsmaatregelen
Dit middel zit een spuitbus en dient onverdund te worden verspoten. Voor gebruik goed schudden. De planten tot het afdruipstadium bevochtigen.

Een behandeling uitvoeren zodra aantasting wordt waargenomen. Om een goede werking te verkrijgen kan het nodig zijn de behandeling 2 keer te herhalen met een
interval van 3 dagen.